Tre favoriter: Läppbalsam

img_2669

Nu börjar kylan komma, och det börjar bli hög tid att investera i några väderskyddande krämer och återfuktande läppbalsam. Det jag personligen vill få ut av ett läppbalsam utöver att det ska vara mjukgörande och återfuktande är att det ska vara multitaskande. Med det menar jag att det exempelvis ska fungera lika bra att applicera på t ex nagelbanden som på läpparna etc.

Här har jag listat mina tre bästa multitaskande läppbalsam i tre helt olika typer av förpackningar!

REN Skincare Vita Mineral Lipbalm

img_2481

Jag visste redan innan jag testade detta att jag skulle älska det här prisvinnande läppbalsamet från REN Skincare!

Det påminner väldigt mycket om TRUE Organics of sweden All you need is me, men marknadsförs inte som en allt-i-allo-salva. Jag använder det precis som All you need is me överallt och innan TRUE lanserade sin mindre variant All you need is mini me så var det Vita Mineral Lipbalm som bodde i min väska. Den är snäppet billigare än All you need is mini me, men lika bra, så letar du efter en lite mer ekonomiskt fördelaktig dupe så spana in den här!

Du hittar båda hos Eleven.

IMG_3025


The Beauty Archive Wedding cake Lipbalm

unnamed-2

Det är handgjort, ekologiskt, och vegan! Tre saker jag älskar.

Passar utmärkt både på läpparna och nagelbanden. Doftfritt, drygt och superkrämigt.
Jag har använt det lite mer än en månad nu, och det är redan slut pga att jag använt det hela tiden. Inte bara som läppbalsam och på nagelbanden utan även som läppglans.

Söker du efter ett ekologiskt och veganvänligt läppbalsam som är duktigt på att multitaska så tycker jag absolut att du ska spana i detta. Det är dessutom ett mindre företag som drivs av makeup artisten Zandra. Jag älskar att stödja små företag, men framför allt små företag som drivs av kvinnor!

Ett annat mindre kvinnoägt företag som tillverkar läppbalsam (som jag tyvärr inte hunnit testa ännu) är Bitch Balm. Har du provat? Berätta vad du tycker bland kommentarerna!


Weleda Everon Lipbalm

unnamed

Den här gamla klassikern från Weleda har jag använt i flera år. Jag förvarar alltid en i min väska och en på mitt nattduksbord.

Jag älskar den här typen av förpackningar. De är så enkla men känns samtidigt lite mer hygieniska än burkar och tuber.

Utöver förpackningen är det väldigt mjukgörande, skyddar mot kyla och kan precis som de andra appliceras lite överallt. Doftar dessutom vanilj!

Du hittar det i välsorterade ICA & Coop-butiker.


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =