Tre kroppsvårdsfavoriter

Love & Toast dew blossom body wash

Love & Toast har massor av härliga doftserier, men Dew Blossom har en speciell plats i mitt hjärta. Jag tycker om den så mycket att jag köpte den som parfym!

Bortsett från att den här duschkrämen doftar fantastiskt så är den dessutom väldigt mjukgörande. Jag hatar duschkrämer som gör huden sådär kliniskt ren och torr som exempelvis en tvål kan göra. Den här är mild och härlig, så den passar perfekt nu när det börjar bli lite kyligare ute.

Dew blossom är en ganska speciell doft, så om du är nyfiken föreslår jag att du provsniffar hos Åhléns!


Estelle & Thild vanilla blossom body lotion

Estelle & Thild är som ni säkert vet ett svenskt märke som tillverkar ekologiska hudvårdsprodukter och makeup. Alla deras body lotions och body butters är fantastiska, men Sweet vanilla blossom är magisk.

Den doftar vanilj spetsat med söt apelsin. Ungefär som de där apelsindoftande chokladbitarna Romerska bågar! Jag är helt frälst.

Resultatmässigt återfuktar den på djupet, absorberas snabbt och håller huden mjuk länge.

Du hittar den hos bland annat Kicks.


IMG_2725

Marilou Bio green tea spray deodorant

Ekologiska deodoranter är bland det svåraste att tillverka. Åtminstone om du vill att de verkligen ska fungera!

Jag har bara hittat två som jag tycker funkar, och det är bland annat denna spraydeon från Marilou Bio. Den fungerar och har en ganska blygsam prislapp.

En annan favoritdeo som jag vet att många är förtjusta i kommer från märket TRUE Organics of sweden, och det är deras Undercover agent.

Du hittar båda hos Eleven.

 


XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − tre =